Udendørs Xylofoner

Udendørs Xylofoner

Rainbow Trio Metallophone

Vores helt nye vægmonterede Rainbow Trio Metallophone, er den perfekte løsning til dagplejebørn, børnehavebørn og til indskolingen. Xylofonen er sjov at spille på. Vi har vinklet den så børnene nemt kan nå, selv de aller mindste!

Xylofonens regnbuefarver er betagende og sjove at slå på. De er de samme farver børnene kender fra de små træ xylofoner, mange har derhjemme.

Produktets højdepunkter:

  • lille og kompakt
  • Pentatonisk stemt – Ingen forkerte toner!
  • Øger udviklingen af den motoriske sans
  • Egnede til inkluderende legeområder
  • Egnede til sanserum & sansehaver

3917548938_1140x760-Rainbow-Xylo

Cadenza

Cadenza er små, stilfulde udendørs musikinstrumenter til én person. Cadenza giver mulighed for at indleve sig i tonerne, som man selv kreerer. Den bringer smilet frem på enhver, der spiller på den og på dem, der lytter.
Cadenza leveres i 2 forskellige varianter, med aluminium tangenter og med glasfiber tangenter. Glasfiber tangenterne er farvet i vores favorit træfarve Purple-Tree.
Tangenterne er fastgjort direkte til tuberne, hvilket forstærker lyden. Dette gør, at tangenterne giver genklang med en fyldig tone, ulig noget andet instrument på markedet.
Cadenzaen har en dejlig, buet form og er perfekt til at udforske muligheder inden for melodi, harmoni og rytme.

cadenza_elevationsSkærmbillede 2016-01-14 kl. 09.34.24Unknown

Cadenca Produktbillede

Duo

Duo er en udendørs xylofon, der er med til at skabe den ultimative mulighed for samspil. Duo kommer med 4 køller, der er placeret på hver side af xylofonen. Tilmed er xylofonen vinklet, så man nærmest bliver en del af instrumentet, når man spiller på det. Disse to komponenter med køller på hver side og en form, der virker tiltrækkende, gør at man står og kigger på hinanden, når man spiller. Man har fuldstændig de samme toner på hver side, så man kan spille musik på samme niveau. Vi bruger sparring via Duoen, da det er så utroligt nemt at spille det samme musik, netop fordi man kan stå lige overfor hinanden.
Tangenterne er fastgjort direkte til tuberne, hvilket forstærker lyden. Dette gør, at tangenterne giver genklang med en fyldig tone, ulig noget andet instrument på markedet.
Duo fås med aluminium tangenter og med glasfiber tangenter.

Glasfiber tangenterne er farvet i vores favorit træfarve Purple-Tree. Man kan også vælge Duo i en anden materiale-sammensætning f.eks. glasfiber / aluminium.

duo_elevationsSkærmbillede 2016-01-14 kl. 09.36.57Unknown

 

 

 

 

 

DUO Produktbillede

Sansa Rimba

Sansa Rimba er inspireret af en afrikansk xylofon. Sansa Rimba xylofonen er et klart, stimulerende og farverigt musikinstrument, der udfordrer kreativitet og rytme. Sansa Rimba spilles fra midten og ud til siderne. Denne kombination af tangenter gør at man kan stå og kigge ud i naturen, mens man slår intuitivt på instrumentet. Tangenterne er stemt på en måde så det lyder rigtig godt, uanset om man har musikalsk baggrund eller ej.
Sansa Rimba leveres både med aluminium og med glasfiber tangenter.

sansa-rimba_elevationsSkærmbillede 2016-01-14 kl. 09.39.26Unknown

Sansa rimba Produktbilleder

 

Cavatina

Cavatina er et flot og farverig. Tangenterne er stemt efter den diatoniske skala, så du kan spille efter noder.
Tangenterne er lavet i aluminium og er blevet farvet, så man kan sammensætte tonerne nemt.
Tangenterne giver en fantastisk klang.

cavatina_elevationsSkærmbillede 2016-06-06 kl. 11.47.39Unknown

 

 

 

 

 

Cavatina-3__01127.1462970880.1280.1280

Capella

Capella er det nyeste musikinstrument i vores sortiment. Med et flot skulpturelt udseende virker det tiltrækkende og stilrent. Tangenterne er stemt efter den diatoniske skala, så du kan spille dit ynglings radionummer selv.
Tangenterne er lavet i aluminium og er blevet farvet, så man kan sammensætte tonerne nemt.
Tangenterne giver en fantastisk klang og bunden spejler sig smukt i naturen.

capella_elevationsSkærmbillede 2016-01-14 kl. 09.42.00UnknownCapella Produktbillede

Music Book

Musik bogen er spækket med kendte sange. Musik bogen bliver brugt sammen med vores Capella og Cavatina der begge har matchende farvede tangenter. Musik bogen fungere sådan at man på enten Capella eller Cavatina, slår de farvede tangenter an som vist i bogen. Når man så har slået på alle de viste farver, så har man spillet et helt nummer fra den valgte melodi. Her kan alle være med!

– Gør den umusikalske musikal

music-book_elevationsUnknown

Music BookCapella M. Music Book

Translate »