FAQ

FAQ

Er Percussion Play’s instrumenter lette at installere?

Udover at de er elegante at kigge på, er vores produkter også designet til at være nemme at installere.

  • Produktmontering ses under hvert instrument under menuen ”Instrumenter”.
  • Vi sørger for at alle vores instrumenter er så samlede som muligt. Så du kan komme i gang med at bruge dem hurtigst muligt.

Hvilket materiale er Percussion Play’s instrumenter lavet af?

Hovedparten af Percussion Play’s udendørs musikinstrumenter er lavet af rustfrit stål, aluminium, glasfiber eller hårdttræ. Alle materialer, som ikke forgår over tid.

Eloxeret aluminium

Eloxering er den proces hvormed den naturlige hinde på aluminium stærkt øges i tykkelse. Eloxering forstærker aluminiums naturlige metalglans og hvis det ønskes, tilsættes holdbar og glansfuld farve gennem en elektrokemisk proces. Behandlingen er ideelt egnet til udendørs brug, da det er meget modstandsdygtig over for ultraviolet lys, revner ikke, skaller ikke og danner ikke blærer, hvad der eller ofte sker med malede overflader.

Aluminium har en unik kombination af attraktive egenskaber:

  • Lav vægt
  • Høj styrke
  • Overlegen formbarhed
  • Nem bearbejdning
  • Fremragende korrosionsbestandighed

Glasfiberforstærket plastik

Glasfiberforstærket plastik, bedre kendt som glasfiber, er en moderne sammensætning af materialer, der er forstærket af fibre lavet af glas. Det er meget stærkt – syv gange bøjningsstyrken i stål – dog med meget lav vægt. Da glasfiber er meget stærkt og holdbart, er det ideelt til barske vejrforhold. Da det kan genbruges og faktisk er vedligeholdelsesfrit, har et sådant fleksibelt og gennemprøvet konstruktionsmateriale mange anvendelsesmuligheder.

Percussion Play bruger dette fantastisk fleksible materiale til at lave tangenter og til mange af vores klokkespil og instrumenter.

Vi har omhyggeligt udvalgt farven til at ligne en af vores ynglings træsorter – Purple Heart. Purple Heart er en hård træsort fra tropisk Sydamerika og er når den er ny-fældet mat gråbrun, men når den kommer i frit luft, iltes den hurtigt til blåligrød.

Vores glasfiber blåligrøde tonestave ser næsten lige så flotte ud som den ægte vare, men har ikke rejst nær så langt.

Ipé – Hårdttræ

Percussion Play bruger Ipé også kendt som hårdttræ eller Brasiliansk valnød. Ipé (udtalt ee-pay) findes typisk i Sydamerika og i nogle dele af Centralamerika. Det er en af de hårdeste træsorter der kan fås, med en sjælden stor modstandskraft mod aldring, råd og insektangreb. Træet er 3 gange så hårdt som ceder og har samme brandsikkerhed som beton og stål. Ipé er i øvrigt så tungt, at det ikke kan flyde på vand. Ipé er et ekstremt træ; yderst tungt og holdbart, såvel som hårdt bearbejdet.

Sikkerhedstilbehør

Percussion Play anvender rustfri sikkerhedsskruer, der sikrer mod vandalisme og faktisk er umulige at fjerne uden specialværktøj.

Rustfri stålrammer

Percussion Play anvender grade 316 og syrefast rustfrit stål for at opnå maximal holdbarhed. Alle vores støtter har forlængede ben til nedsætning i jord. Det er også muligt at få en bundplade, hvis musikinstrumentet skal monteres ovenpå faste overflader.

Køller

Percussion Play anvender helstøbte køller i polyuretan med integrerede kabler, så skruer eller møtrikker ikke kan løsnes. Vi er temmelig sikre på det, når vi siger, at vores trommestikker er de stærkeste på markedet. Kun på Tembos benytter vi Neopren beaters, som også er vejrbestandige og lige så holdbare, som vores polyuretan modeller.

Hvor er Percussion Play’s udendørs instrumenter produceret?

Alle Percussion Play’s udendørs musikinstrumenter bliver håndlavet og samlet på en mindre fabrik i byen Petersfield, Hampshire, syd for London. Percussion Play i UK er medlem af den eksklusive frivillige forening “Made in Britain”.

Størrelse på udendørs musik instrumenter

Percussion Play’s udendørs musikinstrumenter er sjov for alle aldre. Dimensionerne for alle Percussion Play’s instrumenter kan findes på de enkelte produktdatablade, som er tilgængelige lige til at downloade på produktets side.

Den vedfølgende højde af instrumenterne er designet til alle aldre. Men for at gøre dem egnet til yngre børn, skal man bare grave hullet dybere, eller montere instrumentet lavere op ad væggen. Alle installationsvejledninger er også på produktdatabladene, så det er nemt og overskueligt.

Garanti

Garanti to år (2) På køller og monterings objekter, som skruer til fastmontering af tangenter og gummi pakninger.

Garanti ti år (10) På tangenter: træ, aluminium og glasfiber. Garantien på ti år (10) dækker også stålfri komponenter (inkludere noder og fastmonterings løsninger) mod fejl på stålben på grund af vejrforhold eller hvis der har været fejl fra fabrikken.

Garanti fem og tyve år (25) på metalarbejde der strukturelt holder standere til instrumenter eller mod fejl på stålben på grund af vejrforhold eller hvis der har været fejl fra fabrikken.

Translate »