Ensembles

Ensembles – Til dig der har svært ved at vælge

 

Rainbow Trio Ensemble

Vores helt nye vægmonterede Rainbow Trio Ensemble, er den perfekte løsning til dagplejebørn, børnehavebørn og til indskolingen.

Den fylder mindre end vores “full-size” instrumenter, der gør dem lette at arbejde med samt sjove at lege med. Instrumenterne er nemme at montere, både indendørs og udendørs!

Produktets højdepunkter:

  • Små og kompakte
  • Pentatonisk stemt – Ingen forkerte toner!
  • Øger udviklingen af den motoriske sans
  • Egnede til inkluderende legeområder
  • Egnede til sanserum & sansehaver

3917548938_1140x760-Rainbow-Trio-1

 

Soprano Kvartet Ensemble

Soprano Kvartetten er det perfekte valg for de projekter, hvor du har brug for at presse mest muligt ud af dit budget. Denne konbination af musikinstrumenter omfatter vores kompakte Cadenza, en Babel Drum Small og en Somprano Pentatonisk Freechimes på stålben. Med 2 oktaver fra midt C til C6, vil brugerne spille harmonisk musik sammen, næsten øjeblikkeligt. Sættet indeholder også et par Congas til at holde en stabil rytme i gang. 

Unknown

Percussion Play Danmark 2017 Brochure

 

Trio Ensemble

Vores mest populære ensemble er en imponerende og iøjnefaldende trio af 7 Tubular Bells, vores altid populære Babel Drum Large og Rainbow Sambas.

Med Rainbow Sambas er alle sikre på at have deres egen favorit. 

Unknown

Trio Ensemble

 

Alto Quartet Ensemble

Alto Kvartet Ensemblet er en større søskende til Soprano Kvartet Ensemblet. Det er den ideelle løsning, når du har mere plads og et lidt større budget. Denne kvartet består af Duo Cupla – Både med aluminium og glasfiber tangenter, et tårnhøjt sæt af 3 Emperror chimes, og vores Alto Diatonisk Freechimes og et komplet sæt af Congas trommer. Dette sæt kan installeres sammen eller deles op i mindre musikalske ensembler. Den diatoniske Freechimes giver en ekstra dimention til denne kvartet, for yderligere musikalsk udforskning. 

Unknown

Alto Quartet Ensemble

Quintet Ensemble

Denne Quintet Ensemble af musikinstrumenter tilbyder et godt udvalg af toner og resonans. Enhver kan tage scenen og spille improviseret musik uden musikalske forudsætninger. Dette pentatoniske sæt byder på et varieret udvalg af toner og lyde og blander smukke toner sammen. Musikinstrumenterne består af Cherub, Sansa-Rimba, de varme toner fra Akadinda og et sæt med 7 Tubular Bells, alle akkompagneret af Rainbow Sambas… The beat goes on! 

Quintet Ensemble

Hexad Ensemble

Dette hårdføre og robuste ensemble er skabt overvejende af rustfrit stål og er i stand til at modstå de hårdeste miljøer. Musikinstrumenternes linier er både yndefulde og skulpturelle. Hexad ensemble består af 6 musikinstrumenter med en bred vifte af forskellige klange og pitch. 

Hexad Ensemble

Septet Ensemble

Dette hårdføre og robuste ensemble er skabt overvejende af rustfrit stål og er i stand til at modstå de hårdeste miljøer. Musikinstrumenternes linier er både yndefulde og skulpturelle. Hexad ensemble består af 6 musikinstrumenter med en bred vifte af forskellige klange og pitch. Fra Tubular Bells til Bell Lyre. Dette sæt har mange andre funktioner inkl. store og små Babel drums og vores Handpipes. Alle er sikre på at nyde og udforske de forskellige lyde fra musikinstrumenterne 

Septet Ensemble

Translate »